fredag 29 mars 2013

God jul, gott nytt år, god fortsättning och glad påsk!


Ja den rubriken kan man ju sätta på ett blogginlägg när man bloggar så himlans frekvent som på det här företaget!

Men så idag tänkte jag att om det är någon dag på året som jag ska få tid över för ett litet inlägg, så borde det väl vara idag, på årets längsta dag. Började dessutom dagen med en rejäl sovmorgon, vilket inte heller direkt hör till vanligheterna. Tror det här kommer bli en riktigt bra dag!
 
Sanningen är att jag faktiskt bloggar varje dag. Nehej, säger du. Jo men det är sant säger jag. Jag bloggar när jag promenerar mellan hem, dagis, skola och butiken. Jag bloggar på nätterna när jag ligger sömnlös och uppstressad och funderar över livet, familjen, vännerna, företaget, att-göra-listor, hemskheter, roligheter och mycket mycket mer. Jag bloggar när jag sitter framför symaskinen och gasar, i tvättstugan, på gymmet, i duschen, ja ni kanske börjar förstå?
Problemet är kanske att jag aldrig bloggar när jag sitter framför min dator!?!
En miniatyr stenograf som kunde sitta på min högra axel skulle kunna vara en lösning. Då kunde jag viska mina tankar i hens öra och överlåta bloggandet till denne. Detta kommer ju såklart inte ske, så tillsvidare kan jag bara hålla tummarna för att jag någon gång i framtiden får till en levande blogg.

Här är ett urval av alla fina produkter vi har i butiken från norska märket BLA FRE. Härligt färgglada termosar, vattenflaskor, väskor och boxar med fantastiska motiv på roliga figurer. Möt tigerkvinnan, starkemannen, lejonet eller cyklande björnen. Perfekt present till dig själv eller någon du tycker om. 

Nu ska jag fortsätta redigera bilder till webbutiken som öppnar inom kort, och sen blir det en promenad till svandammen, mata fåglar, dricka kaffe, lapa sol och bara vara!

Trevlig helg och glad midsommar! (Bara ifall att...)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar